Vacature: administratief medewerker Abiant Payroll 20 - 24 uur

Bij Abiant Payroll word jij onderdeel van een enthousiast en zeer gedreven team van vier personen waarbij je kunt rekenen op een open en informele werksfeer. Je werkt nauw met elkaar samen om een goedgeorganiseerde dienstverlening te leveren aan de klant. Daarnaast zorg je ervoor dat de medewerkers op correcte wijze geholpen worden wanneer er vragen zijn.

Hard en precies werken, dát is het motto van Abiant Payroll. Maar plezier in het werk vinden wij minstens zo belangrijk. Dus neem in de pauze je leuke verhalen mee naar de bartafel in de kantine en de befaamde snackmiddag op vrijdag.

Onze klanten komen uit alle denkbare hoeken van de arbeidsmarkt en jij hebt dan ook van nature een brede interesse en wilt alles tot in de puntjes weten. Kennisdeling is één van de sterke punten van het team. Binnen no-time weet jij alles van de klanten, de verschillende cao’s  en de administratieve processen waar je verantwoordelijk voor bent.

Kortom; jij wordt dé expert op het gebied van payroll en adviseert (potentiële) opdrachtgevers over relevante personeelsvraagstukken. Natuurlijk krijg je alle kans om jezelf hierin verder te ontwikkelen door deelname aan onze Abiant Academie.

Wat breng je mee?

Met jouw oplossingsgerichte, proactieve en klantgerichte houding weet je de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van Abiant Payroll op elkaar af te stemmen. Werken in een hectische omgeving is voor jou geen enkel probleem. Sterker nog, jij weet de rust te bewaren en kan prioriteiten stellen.

Wat zijn jouw taken?

  • het verzamelen, verwerken en controleren van salarisgegevens
  • het verzorgen van een tijdige en accurate verwerking van de urenregistratie
  • het verzorgen van accurate payroll documentatie, klant specifieke rapportages en verslaglegging volgens wet- en regelgeving
  • het adviseren van (potentiële) opdrachtgevers en medewerkers

 

Wat wij bieden?

Naast werken in een dynamisch team kan je meer van verwachten, namelijk:

  • een fijne werkplek in een groeiende en regionaal betrokken organisatie
  • een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
  • een prima salaris met een winstuitkering

 

Abiant Payroll is een gecertificeerd payrollbedrijf met jarenlange ervaring. Wij adviseren ondernemers in iedere branche over flexibel ondernemen. Onze opdrachtgevers werven, selecteren, begeleiden en beoordelen hun medewerkers. Abiant Payroll doet de rest. Wij ontzorgen opdrachtgevers van administratieve lasten en beperken personele risico's.Abiant Payroll is 100% dochter van Abiant Uitzendgroep.