Op zoek naar personeel?

Ruim aanbod betrokken uitzendmedewerkers

Werkgever.png

Abiant, specialist in uitzenden en detacheren in Noord-Nederland

Op zoek naar personeel dat van aanpakken weet? Via uitzendbureau Abiant kunt u personeel inhuren passend bij uw bedrijf. Of u nu extra medewerkers zoekt, ter vervanging of bij drukte, bij onze uitzendbureaus in Groningen, Friesland en Drenthe kunt u direct terecht. Onze uitzendmedewerkers leveren wat u van ze vraagt. Het zijn flexibele vakkrachten, breed inzetbaar voor kortere en langere tijd. Ze beschikken over de juiste vakkennis en papieren en kunnen dus direct bij u aan de slag.

We bieden meer dan het inlenen van personeel. Ons totale dienstenaanbod bestaat uit:

 • Uitzenden
  Het inzetten van uitzendpersoneel heeft meerdere voordelen. Zo draagt u geen risico's bij ziekte en met een flexibele schil kunt u uw team snel op- en afschalen. 
  Lees meer over uitzenden

 • Detacheren
  Wilt u voor een lange periode flexibele medewerkers inhuren? Kies dan voor detacheren. Deze vorm van bemiddelen is voor u als opdrachtgever voordeliger dan uitzenden. 
  Lees meer over detacheren

 • Payroll
  Eigen personeel in dienst brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Wilt u het juridisch werkgeverschap uit handen geven en zich geen zorgen hoeven maken over administratieve zaken? Kies voor dan voor payroll. 
  Lees meer over Abiant Payroll

 • Werving en selectie
  De werving en selectie van hoger kaderpersoneel vraagt om specfieke kennis en ervaring. Het team van Abiant Werving & selectie heeft een uitgebreid netwerk en inzicht in talent.
  Lees meer over Abiant Werving & selectie

 • EU-personeel
  Bent u op zoek naar gemotiveerde, vakbekwame EU-medewerkers? Abiant EU Service regelt graag voor u uw vakkrachten. Onze uitzendmedewerkers zijn goed verzekerd en worden betaald volgens de geldende cao en bijbehorende inlenerscomponenten. 
  Lees meer over Abiant EU service

Vacature aanmelden

Wilt u hulp bij uw zoektocht naar personeel? Meld dan uw vacature aan op onze website of neem contact op met een van onze vestigingen bij u in de regio.