Bouw.jpg

Abiant Bouw

Biedt u de vakkracht in bouw

Abiant Bouw is dé specialist wanneer het gaat om het werven, selecteren, uitzenden en detacheren van vakkrachten in de bouw. Voor zowel langdurige als kortlopende projecten.

Onze specialisaties

Onze accountmanager Marcel van der Merk zorgt ervoor dat u zowel de juiste vakkrachten als UTA-personeel krijgt van Abiant. U kunt bij ons terecht voor bouwpersoneel in de:

  • civiele betonbouw
  • woning- en utiliteitsbouw
  • afbouw
  • aardbevingsschadeherstel

Wij leveren direct de vakkracht die u nodig heeft of het nu gaat om timmermannen, stellers, betonreparateurs, metselaars, projectleiders of werkvoorbereiders.

Bij het bemiddelen van vakkrachten, kijken wij verder dan alleen opleidingen en behaalde certificaten, we vinden het belangrijk dat iemand past bij uw bedrijfscultuur. Mocht de vakkracht nog niet in het bezit zijn van bepaalde noodzakelijk certificaten om zijn of haar werk goed en veilig te kunnen doen, dan bekijken wij graag gezamenlijk welke mogelijkheden er zijn om deze papieren alsnog te behalen in een individueel opleidingstraject. 

Ook wanneer een certificaat is verlopen zoals VCA of veilig werken met een rolsteiger dan kunnen wij daarvoor de training verzorgen. Voor het werk in de aardbevingschadeherstel verzorgen wij de erkenningspas via het Centrum Veilig Wonen en voorzien wij de vakkracht van de benodigde opleidingen. 

Op zoek naar bouwpersoneel of werken in de bouw? Neem contact op met Abiant Bouw via bouw@abiant.nl of bekijk ons aanbod van bouwvacatures.

Team Abiant Bouw

Accountmanager Marcel

Sinds 2013 werk ik bij Abiant, eerst als acountmanager voor alle branches en nu richt ik mij specifiek op de bouwsector. In mijn dagelijkse werkzaamheden houd ik mij bezig met het ondersteunen van mijn collega’s als het op specifieke bouwkennis en vraagstukken aankomt. Daarnaast ben ik druk doende om samen met een aantal partijen opleidingstrajecten vorm te geven; zoals een praktische opleiding voor de functie van metselaar, voeger of Ytong steller.

Ik houd mij ook bezig met het invullen van specialistische functies in de bouw op UTA-niveau; functies als werkvoorbereider, calculator of hoofd bedrijfsbureau. In mijn opdrachtgeversportefeuille ben ik verantwoordelijk voor de grote landelijke aannemers en de grote regionale aannemers en bouwprojecten; zowel woning- als utiliteitsbouw en daarnaast ook voor civiele werken.

In mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik kwaliteit en direct contact met ‘mijn mannen en vrouwen’ en met mijn opdrachtgevers hoog in het vaandel staan. Daarnaast hecht ik grote waarde aan veiligheid en gezondheid op de bouwplaats.

Vestigingsleider Jaap

In 2006 ben ik bij Abiant begonnen, eerst als accountmanager en nu alweer jaren als vestigingsleider in Groningen. Als vestigingsleider ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een drietal teams, Abiant NL, Abiant Techniek en Abiant Bouw. Team Abiant NL is actief in de bemiddeling van diverse sectoren zoals agro/groen, productie en industrie, transport en logistiek en diverse andere sectoren. Afdeling Bouw, zij zijn specialist in de bouw en de bemiddeling van vakmensen in de bouw. Daarnaast zijn zij betrokken bij opleidingen en aardbeving schadeherstel. Zij richten zich op grotere aannemers.

We hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan en samen met de teams zijn we zowel de klant als de werknemer graag van dienst. 

Betrokken en dichtbij

Ons werkgebied is Noord-Nederland. Wij kennen de markt, spreken de taal en hebben in de regio een uitgebreid netwerk opgebouwd. Hierdoor zijn wij op de hoogte van actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en kunnen wij snel schakelen.

Als u kiest voor Abiant Bouw, dan kiest u voor een regionale, betrouwbare partner met een timmermansoog voor bouw en de mensen. Doordat we onze medewerkers en opdrachtgevers persoonlijk kennen, kunnen we u dagelijks ondersteunen bij uw personele vraagstukken en deze vertalen naar concrete, passende oplossingen op maat.