Bouw.jpg

Abiant Bouw

Biedt u de vakkracht in bouw

Abiant Bouw is dé specialist wanneer het gaat om het werven, selecteren, uitzenden en detacheren van vakkrachten in de bouw. Voor zowel langdurige als kortlopende projecten.

Onze specialisaties

Onze accountmanagers zorgen ervoor dat u zowel de juiste vakkrachten als UTA-personeel krijgt van Abiant. U kunt bij ons terecht voor bouwpersoneel in de:

  • civiele betonbouw
  • woning- en utiliteitsbouw
  • afbouw
  • aardbevingsschadeherstel

Wij leveren direct de vakkracht die u nodig heeft of het nu gaat om timmermannen, stellers, betonreparateurs, metselaars, projectleiders of werkvoorbereiders.

Bij het bemiddelen van vakkrachten, kijken wij verder dan alleen opleidingen en behaalde certificaten, we vinden het belangrijk dat iemand past bij uw bedrijfscultuur. Mocht de vakkracht nog niet in het bezit zijn van bepaalde noodzakelijk certificaten om zijn of haar werk goed en veilig te kunnen doen, dan bekijken wij graag gezamenlijk welke mogelijkheden er zijn om deze papieren alsnog te behalen in een individueel opleidingstraject. 

Ook wanneer een certificaat is verlopen zoals VCA of veilig werken met een rolsteiger dan kunnen wij daarvoor de training verzorgen. Voor het werk in de aardbevingschadeherstel verzorgen wij de erkenningspas via het Centrum Veilig Wonen en voorzien wij de vakkracht van de benodigde opleidingen. 

Op zoek naar bouwpersoneel of werken in de bouw? Neem contact op met Abiant Bouw via bouw@abiant.nl of bekijk ons aanbod van bouwvacatures.

Betrokken en dichtbij

Ons werkgebied is Noord-Nederland. Wij kennen de markt, spreken de taal en hebben in de regio een uitgebreid netwerk opgebouwd. Hierdoor zijn wij op de hoogte van actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en kunnen wij snel schakelen.

Als u kiest voor Abiant Bouw, dan kiest u voor een regionale, betrouwbare partner met een timmermansoog voor bouw en de mensen. Doordat we onze medewerkers en opdrachtgevers persoonlijk kennen, kunnen we u dagelijks ondersteunen bij uw personele vraagstukken en deze vertalen naar concrete, passende oplossingen op maat. 

Bouwvacatures