Payrolling: flexibel en gemakkelijk

Eigen personeel zonder zorgen over de administratieve afhandeling? Kies dan voor payroll.  Wanneer u kiest voor payroll kunt u al uw tijd steken in uw onderneming en wordt de salarisadministratie én het juridisch werkgeverschap van uw personeel overgenomen.

De voordelen van payroll voor opdrachtgevers:

 • Minder risico’s: vooraf is duidelijk wat uw personele kosten zijn. U als opdrachtgever bent niet verantwoordelijk voor de kosten van doorbetaling bij verzuim (ziekte of arbeidsongeschiktheid). 
 • Duidelijkheid: de arbeidsovereenkomst is altijd op basis van uw eigen bedrijfsregeling of geldende cao.
 • Flexibiliteit en continuïteit: mogelijkheid van payrollcontracten van 3 maanden tot 5,5 jaar.

Abiant Payroll
Het Abiant Payroll-team heeft jarenlange ervaring, is deskundig en tijdens kantooruren altijd bereikbaar voor uw vragen. Abiant Payroll is onderdeel van Abiant Uitzendgroep, één van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Onze kernwaarden zijn betrokken, persoonlijk en dichtbij.

Payroll: alles online geregeld
Payrolling is een online dienst. Sluit u een overeenkomst met Abiant Payroll af? Dan ontvangt u een persoonlijke inlogcode voor onze digitale omgeving Mijn Abiant Payroll. Deze inlogcode geeft u toegang tot uw eigen, afgeschermde deel op onze website. Van hieruit wordt bijna alles geregeld. Ook de payrollmedewerker ontvangt een persoonlijke inlog voor Mijn Abiant Payroll. Onder andere uren kunnen eenvoudig online gedeclareerd worden en salarisstroken zijn altijd inzichtelijk.  

Payroll helpdesk
Komt u er online niet helemaal uit? Of wilt u graag ondersteuning met uw payrolling activiteiten? Dan staat onze payroll helpdesk altijd voor u klaar. Op werkdagen zijn zij telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur op 050 206 00 50. Liever mailen? Stuur dan een mail naar payroll@abiant.nl

Kun je als zzp'er ook gebruik maken van payroll?
Werken als zzp’er geeft veel vrijheid en flexibiliteit. Aan de andere kant brengt het werken als zzp’er ook een aantal onzekere factoren, ondernemersrisico’s en administratief werk met zich mee. Werken via payroll kan daarvoor een oplossing bieden. Als u gebruikt maakt van Abiant Payroll verandert er in de praktijd niet zo veel. Met de keuze voor payroll kunt u het zelfstandig ondernemen combineren met de zekerheden van een dienstverband zonder alle administratieve en financiële verplichtingen. De werving van opdrachtgevers blijft helemaal uw eigen verantwoordelijkheid.

Wat zijn de voordelen van Abiant Payroll voor een zzp’er:

 • binnen 7 dagen uw geld
 • uurtarief blijft vrij onderhandelbaar (wel afhankelijk van inlenersbeloning opdrachtgever of cao)
 • wij nemen uw debiteurenbeheer over
 • geen KvK-inschrijving nodig
 • volledig zelfstandig voor een opdrachtgever werken
 • u bent automatisch verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en ziekte
 • geen zorgen om sociale premies en loonbelasting
 • u bouwt automatisch pensioen op