Abiant Technische Vakopleidingen

Wij verzorgen maatwerk op het gebied van opleiden en (bij)scholen van technische medewerkers. Onze vakdocenten hebben veel ervaring in de dagelijks praktijk en zijn hierdoor in staat om zowel de theorie als de praktijk op maat aan te bieden. De cursussen en opleidingen die Abiant Technische Vakopleidingen verzorgt worden zowel overdag als in de avonduren gegeven en worden in principe in groepsverband gegeven. Uiteraard is er veel ruimte voor individuele begeleiding en ondersteuning. Het is mogelijk de opleiding bij uw bedrijf te verzorgen of op onze eigen locatie bij Rensel Metaal in Winschoten. Na het afronden van elke opleiding ontvangt uw medewerker een erkend diploma of certificaat. 

Eigen metaalfabriek

Wij vinden het belangrijk dat uw medewerkers tijdens de opleiding alle werkzaamheden kunnen beoefenen die ook in de praktijk voorkomen. Daarom is Abiant Technische Vakopleidingen gevestigd bij en onderdeel van Rensel Metaal in Winschoten. In de metaalfabriek van Rensel Metaal beschikken wij over een eigen volledig ingerichte prakrijkruimte en theorielokaal zodat wij cursussen en opleidingen perfect kunnen verzorgen.

Opleidingen en trainingen

Wilt u een training voor uw medewerkers of voor uzelf? Wij bieden de mogelijkheid trainingen en opleidingen te volgen omdat wij dit heel belangrijk vinden. We hebben oog voor de ontwikkeling van onze medewerkers zodat we het beste in de medewerkers naar boven halen en alle kwaliteiten benutten.

Uw medewerkers kunnen technische opleidingen en cursussen volgen bij onze erkende trainers van Abiant Technische Vakopleidingen.

Voor u als ondernemer en uw team hebben wij ook gerichte trainingen en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en verandering.

Vorkheftruck certificaat
Lasopleidingen Abiant Technische Vakopleidingen