Werken voor Nijhuis Bouw

Abiant Bouw is één van de uitzendpartners van Nijhuis Bouw. Met dit middelgrote, maatschappelijk georiënteerde familiebedrijf dat ontwikkelt, bouwt én renoveert, werken wij al meerdere jaren constructief samen. Nijhuis Bouw heeft diverse nieuwbouwprojecten in Groningen en Assen waar je aan kunt werken, onder andere:

Vacatures Nijhuis Bouw

Vanwege de omvang en veelzijdigheid van deze projecten zijn wij op zoek naar vakkundige medewerkers voor onderstaande vacatures:

Resultaten 1 - 1 van 1

Over Nijhuis Bouw
Nijhuis Bouw Noord in Assen is onderdeel van Nijhuis Bouw B.V. Vanuit de Drentse hoofdstad bedient het bedrijf de drie noordelijke provincies door middel van nieuwbouw- (Trento) en woningrenovatieprojecten. De bedrijfscultuur van dit familiebedrijf laat zich het beste omschrijven als open, betrokken, vertrouwd en van oudsher zeer innovatief. Nijhuis Bouw is een maatschappelijk bewuste organisatie, waar een breed gedragen gedragscode handvaten biedt over de gewenste omgang en normen en waarden op de werkvloer.

Meer informatie?
Heb je vragen over de werkzaamheden, planning, organisatie en het werkperspectief? Neem dan contact op met Marcel van der Merk, accountmanager van Abiant Bouw, via 06 20 91 58 36 of 050 206 02 09. Liever mailen? Mail dan naar bouw@abiant.nl.