Klauwverzorging RPC

Uitstekende klauwverzorging 

Een goede klauwverzorging is essentieel voor uw koeien. Onze rundveepedicures helpen u graag met het behandelen van uw rundvee. Het Rundveepedicurecentrum (RPC) is gevestigd in Bedum en heeft als werkgebied de provincies Groningen en Drenthe. Heeft u een rundveepedicure nodig? Als u ’s ochtends tijdig belt, probeert de rundveepedicure dezelfde dag nog langs te komen.

Gecertificeerde rundveepedicures

Het RPC heeft gecertificeerde rundveepedicures in dienst die allemaal de opleiding tot rundveepedicure hebben gevolgd. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van professionele klauwverzorging volgen zij iedere twee jaar een bijscholingscursus. Tijdens het werken beschikken de pedicures over moderne behandelboxen van hoge kwaliteit en wordt er volgens strikte hygiëneregels gewerkt om het overdragen van ziekten te voorkomen.

Digitale registratie klauwaandoeningen

Wilt u goed inzicht hebben in de klauwgezondheid van uw rundvee? Met behulp van het programma Digiklauw krijgt u een goed beeld van de klauwgezondheid op uw bedrijf. Alle rundveepedicures van het RPC beschikken over een handcomputer waarmee ze digitaal de klauwaandoeningen van uw koeien kunnen registreren.

Over Digiklauw

Het programma Digiklauw is samen met de Vereniging voor Rundveepedicure, CRV en GD ontwikkeld. Alle rundveepedicures en organisaties die aangesloten zijn bij de landelijke Vereniging van Rundveepedicure kunnen Digiklauw gebruiken. Op de website van CRV heeft u de mogelijkheid om de klauwgezondheidsscore van uw veestapel te bekijken en te vergelijken.

Heeft u een klauwverzorger nodig? Kijk op rpcagrishop.nl of bel naar 050 – 3039393.