Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Opleidingsmogelijkheden Abiant

Abiant Uitzendgroep is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich willen blijven ontwikkelen. Wij bieden daarom diverse opleidingen en cursussen aan. Van VCA-training tot bbl-opleiding en van cursus klauwverzorging tot DAV-opleiding. 

Van oudsher besteden wij veel aandacht aan het scholen en opleiden van zowel uitzendmedewerkers als onze eigen medewerkers. Dit doen wij vanuit Abiant in samenwerking met onder andere opdrachtgevers, ROC’s en aanbieders van cursorisch onderwijs. Wij vinden het namelijk belangrijk dat medewerkers de kans krijgen om zich blijvend te ontwikkelen. Hieronder een overzicht van opleidingsmogelijkheden die wij vanuit Abiant aanbieden. 

Bbl-opleidingen

Op dit moment bieden wij meerdere opleidingstrajecten aan waarbij je tegelijkertijd kunt werken en leren. Wil jij graag een andere bbl-opleiding volgen? Ook dan kijken wij graag samen met jou naar de mogelijkheden. Wij bieden namelijk ook individuele bbl-trajecten aan. 

Wil je meer weten over de bbl-opleidingstrajecten die wij vanuit Abiant aanbieden? Stuur dan een mail naar lerenenwerken@abiant.nl of loop binnen bij een van onze vestigingen.

Stages

Wij vinden het belangrijk om leerlingen de kans te geven praktijkervaring op te doen binnen de uitzendbranche. Daarom bieden wij diverse stageplekken aan op de vestigingen en het hoofdkantoor, onder andere op de afdelingen marketing & communicatie en personeelszaken.

Wil je graag een stageplek bij Abiant? Bekijk dan onze 'Werken bij'-pagina of informeer naar de mogelijkheden door te mailen naar lerenenwerken@abiant.nl of bel naar 050 206 00 90. 

Wat doen wij voor jou?

Benieuwd naar de opleidingsmogelijkheden die wij jou kunnen bieden?

Mail naar lerenenwerken@abiant.nl. Wij helpen je graag. Zo kunnen we o.a. helpen met het zoeken naar een geschikt bedrijf om een bbl-traject te volgen, coachen we je tijdens je werk en in sommige gevallen dragen wij zelfs bij in de kosten voor je boeken en schoolgeld.

DOORZAAM

Abiant draagt bij aan het scholingsfonds voor de uitzendbranche DOORZAAM. Vanuit dit scholingsfonds wordt de uitzendkracht de mogelijkheid geboden om zichzelf te ontwikkelen. Dit doet DOORZAAM door middel van het mogelijk maken van het volgen van cursussen, opleidingen of diverse leer-werktrajecten in samenwerking met uitzendorganisaties. Om uitzendkrachten een extra motivatie te geven tot een leven lang leren, enthousiast te maken om verder te leren en duurzaam inzetbaar te blijven geeft DOORZAAM scholingsvouchers uit.

Per jaar biedt DOORZAAM 1 of 2 keer de mogelijk aan Abiant om scholingsvouchers te reserveren. Vanuit deze samenwerking tussen DOORZAAM en Abiant zijn er al tientallen uitzendkrachten die met succes een training of cursus hebben gevolgd en het vaak zo felbegeerde certificaat of diploma behaald hebben.

Cursussen

Naast langdurige opleidingstrajecten bieden wij eendaagse cursussen en trainingen aan. Een voorbeeld daarvan is de gps-training in de agrarische sector, waarbij de deelnemers de gps-systemen van een Trimble, John Deere en AG Leader krijgen uitgelegd. Daarnaast bieden wij onder andere onderstaande trainingen en cursussen aan.

  • BHV
  • VCA
  • VIAG VOP
  • Veilig werken met de bosmaaier
  • Veilig werken met de heftruck
  • Veilig werken langs de weg