Technische vacatures

Als technisch wonder wil jij natuurlijk niks liever dan in de weer zijn met uitdagende technische vraagstukken. Bij Abiant zijn wij altijd op zoek naar technische vakkrachten zoals flensmonteurs en installatiemedewerkers. Op deze pagina staat ons complete aanbod technische vacatures in Friesland, Groningen en Drenthe. Aan de hand van de zoekcriteria vind je eenvoudig de baan die bij je past in de techniek. Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je in via ons inschrijfformulier of kom bij ons op kantoor langs. 

Op zoek naar technisch personeel? Neem contact op met Abiant Techniek

Direct inschrijven

Resultaten 21 - 40 van 130
 • Monteur landbouwmechanisatie

  • Leek
  • techniek
  • geen opleiding
  • vast
  • 36 - 40 uur

  Ben jij goed met je handen en is sleutelen helemaal jouw ding? Ben jij gek op landbouwvoertuigen en zorg je er graag voor dat deze zo goed mogelijk werken? Dan is de functie monteur landbouwmachines echt iets voor jou!Als monteur landbouwmachines werk je aan diverse landbouwvoertuigen en zorg je dat deze in goede ...

  Bekijk deze vacature Solliciteer direct

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus.