Abiant Banenmarkt

Onze sectoren

Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. Wij zijn actief in onderstaande sectoren. Klik op een sector en lees meer over bijvoorbeeld werken in de bouw, techniek of gww.

agrarische sector

Stroomt er agrarsich bloed door jouw aderen en wil jij niks liever dan aan de slag in de agrarische sector? Dat kan. Of je nu op zoek bent naar een baan als melker of monteur landbouwmechanisatie, wij helpen je graag met het vinden van een interessante baan. Ook voor bbl-trajecten in bijvoorbeeld de akkerbouw kun je bij ons terecht. 

Bekijk alvast een selectie van onze agrarische vacatures of lees het verhaal van melkster Tanja.

Agrarisch

bouw

Ben jij die ervaren vakkracht waar wij naar op zoek zijn? Dan komen wij graag met jou in contact. Wij hebben een ruim aanbod banen in de civiele betonbouw, woning- en utiliteitsbouw, afbouw en aardbevingsschadeherstel. 

Ook wanneer je nog geen ervaren vakkracht bent en wel graag wilt werken in de bouw, bijvoorbeeld als timmerman, metselaar of steller, dan komen wij graag met jou in contact. Kom langs en informeer naar onze opleidingsmogelijkheden. 

Bekijk alvast een selectie van ons aanbod bouwvacatures

bouw

groen

Moet jij er niet aan denken om de hele dag binnen op een kantoor te zitten? Dan is een baan in het groen wellicht iets voor jou. Wanneer je in de groene sector aan de slag gaat, kun je onder andere werken als hovenier, stratenmaker, boomverzorger, calculator groenvoorziening en natuurbeheerder.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk alvast een selectie van onze vacatures in het groen of kom langs bji een vestiging bij jou in de buurt. 

groenvoorziening

gww

In de grond-, weg,- en waterbouw kun je onder andere werken als grondwerker, landmeter, waterbouwer en kraanmachinist. Abiant heeft gww-vacatures op diverse opleidingsniveau in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Benieuwd naar ons aanbod gww-vacatures? Bekijk alvast een selectie van de actuele vacatures of kom langs op een vestiging bij jou in de buurt. 

gww

industrie en productie

Van industrieel reiniger tot machinebediende en procesoperator, binnen de industrie en productie-sector zijn tal van uitdagende banen waar jij je handen flink uit de mouwen gaat steken. Wij hebben zowel tijdelijke als vaste banen in de industrie en productie in de regio Noord-Nederland. 

Bekijk ons aanbod vacatures in deze sector. 

productie&industrie

techniek

Doorlopend zijn wij op zoek naar pijplassers, fitters, installatiemonteurs, constructielassers en elektromonteurs. Ben jij technisch onderlegd en toe aan een nieuwe technische uitdaging? Neem dan contact op met Abiant Techniek. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden voor een contract.

Heb jij nog vrijwel geen of weinig ervaring in de techniek? Geen probleem. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden voor een individueel opleidingstraject. Bel 050 206 020 00, mail naar techniek@abiant.nl of kom langs tijdens de banenmarkt. 

Bekijk hier alvast een selectie van onze technische vacatures

techniek

transport en logistiek

Ben jij graag onderweg? Of vind jij het interessant om in kaart te brengen hoe producten het snelst van a naar b vervoerd kunnen worden? Dan is een baan in de transport en logistiek perfect voor jou. Wij hebben onder andere banen voor verhuizers, (vrachtwagen)chauffeurs en monteurs. 

Bekijk alle vacatures in de transport en logistiek.

transport&logistiek

overige sectoren

Naast de eerder genoemde sectoren bieden wij ook leuke, uitdagende banen aan in andere sectoren. Variërend van banen in de horeca tot banen in de ict of schoonmaak. Laat ons weten naar wat voor soort baan jij op zoek bent en wie weet heb jij binnenkort de baan van je dromen. 

Aanbod overige vacatures.

Overige sectoren

Recente vacatures