Corona: hoe wij hiermee omgaan

Het coronavirus bepaalt op dit moment helaas volop het nieuws. Helaas zal dit voorlopig ook nog wel even zo blijven. Het virus en de door de overheid ingestelde maatregelen, zorgen bij veel medewerkers en opdrachtgevers uiteraard voor vragen, problemen en soms natuurlijk ook voor zorgen. Dat begrijpen we.

Bij Abiant proberen we onze medewerkers en opdrachtgevers daarom zo goed mogelijk over de actualiteit en de maatregelen te informeren. Dit doen wij vooral aan de hand van rechtstreekse en dus persoonlijke communicatie zoals (nieuws)brieven, email en telefonisch contact. Daarnaast plaatsen we op deze pagina zoveel mogelijk relevante informatie aangaande het coronavirus en de gevolgen van de diverse maatregelen voor onze medewerkers en opdrachtgevers.

Helaas hebben we nog niet op alle vragen een antwoord. Ook wij hebben namelijk als uitzendorganisatie nog veel vragen. Daarom schakelen wij veelvuldig met Rijksinstituten zoals het RIVM en de Belastingdienst, maar ook met VNO/NCW en de ABU (onze brancheorganisatie). Zodra er meer feiten, vangnetten en/of (tijdelijke) nieuwe regelgevingen duidelijk zijn, dan zullen we dit naast onze reguliere communicatievormen eveneens op deze pagina plaatsen.

Voor nu wensen wij iedereen veel wijsheid en gezondheid en hopen wij op een snel herstellend Nederland.

Lijn.jpg
Lijn.jpg
Virussen voorkomen.PNG