Opdrachtgever Marlous Lub over Abiant Werving en Selectie

Opdrachtgever Marlous Lub over Abiant Werving en selectie

Dansk.nl is dé Denemarken vakantiespecialist. De online reisaanbieder faciliteert en adviseert eigen vervoersreizen naar dit meest zuidelijke Scandinavische land. Dansk.nl heeft het grootste aanbod vakantiehuizen, vakantieparken en hotels in Denemarken. “De ruim drieduizend reisdagen door het land en méér dan dertig jaar branche-ervaring van de oprichters en reisadviseurs, onderstrepen de Deense passie en ervaring bij Dansk.nl,” aldus manager Marlous Lub.

Reserveringsmedewerker
Bij Dansk.nl heeft manager Marlous Lub regelmatig contact met Abiant Werving en Selectie. Zo werd Annet Fruitema onlangs weer benaderd voor de werving- en aanstellingsprocedure van een reserveringsmedewerker. Over het ‘waarom’ is Marlous helder.

“Wij zijn reisspecialisten, geen arbeidsmarktdeskundigen.”

“Het feit dat wij extra reserveringspersoneel zochten, geeft al aan dat wij het druk hebben. Daar zijn we blij mee, maar we zijn liever druk met ondernemen en onze Deense passie, dan met het vele werk dat er op ons afkomt als we zelf vacatures uitzetten.” De laatste keer dat Dansk.nl dat zelf deed volgden er honderden reacties. “Die verdienen allen aandacht. Zorgvuldige selectie, goede opvolging en afwijzing; dat is nou eenmaal niet onze core business. Wij zijn reisspecialisten, geen arbeidsmarktdeskundigen.”

Verwachtingen
Het gerichte ‘zoek en selectiewerk’ is niet de enige reden waarom Abiant Werving en Selectie werd ingeschakeld. Marlous. “Annet hielp met het formuleren van de juiste zoekvraag en een sterke profielschets. En na de nauwkeurige voorselectie, assisteerde ze ons persoonlijk tijdens de sollicitatiegesprekken met kandidaten. De kennis van Annet en haar manier van bevragen, sloten goed aan bij onze wensen, werkwijze en verwachtingen.”

Teamspirit
Marlous wil niet alleen de kracht van Annet benadrukken. “Het hele team van Abiant was goed op de hoogte van ons bedrijf, onze werkwijze en de vacature. Iedereen hield rekening met onze karakters en bedrijfscultuur. De snelheid waarmee we onze nieuwe reserveringsmedewerkster konden verwelkomen, zegt bovendien veel over de kracht van het netwerk van Abiant Werving en Selectie.”