vacatures bedrijfsverzorger

Jouw toewijding telt als bedrijfsverzorger

Als bedrijfsverzorger heb jij een belangrijke taak. Wanneer er door ziekte of een andere reden iemand uitvalt, sta jij precies op het juiste moment op de stoep. Jij zorgt ervoor dat het bedrijf gewoon blijft draaien. Voor jou is dat geen probleem, want jij komt al enige tijd over de vloer bij verschillende bedrijven en hebt daar al heel wat ervaring opgedaan. Ieder bedrijf is weer anders en heeft weer op een andere manier hulp nodig. Dat maakt het werk als bedrijfsverzorger nou net zo uitdagend en afwisselend, maar bovenal ook dankbaar.

Jij zorgt dat het bedrijf blijft draaien. Daar krijg jij voor terug:

 Goed salaris tussen € 2.445,- en € 2.933,-
✓ Direct een jaarcontract met uitzicht op vast

✓ 26 vakantiedagen en 8,25% vakantiegeld (cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
Collectieve ziektekostenverzekering en goede pensioenvoorzieningen
✓ Abianter werkkleding en een bedrijfsauto
Vergoeding voor telefoon en kledingbudget
Werken in een hecht team met regelmatig uitjes
✓ Aandacht voor om- of bijscholing

Welk vakgebied spreekt jou het meeste aan?

Verhalen van onze bedrijfsverzorgers

Bedrijfsverzorger Jan Eiko Wilts

Meer weten of direct aan de slag als bedrijfsverzorger?

Denk jij nu: ja, ik wil direct aan de slag als bedrijfsverzorger! Of wil je graag wat meer informatie? Neem vrijblijvend contact op en wie sta jij binnenkort op het erf van verschillende bedrijven!

Houd jij de controle over de machine en ga jij altijd voor een superieur eindproduct? Word operator!

Jij bent technisch onderlegd en hebt bij voorkeur al een technische opleiding afgrond. Ben je op zoek naar afwisselend werk in 2-, 3-, of 5-ploegen en wil je goed verdienen? Dan kan je bij ons aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren. Dankzij jouw geduld en scherpe blik lever je een actieve bijdrage aan het productieproces. Want iedere keer een perfect eindproduct opleveren is mooi werk. Ga direct aan de slag als operator!

Als bedrijfsverzorger aan het werk via Abiant

Werken bij Abiant betekent een uitdagende baan bij één van onze top opdrachtgevers in Noord-Nederland. Abiant is een werkgever met een echte hands-on mentaliteit. Dat zit in ons DNA. We hebben een sterke teamgeest en iedere 'Abianter' wordt opgenomen in de Abiant-familie. Niet voor niets staan wij voor betrokken, oprecht en daadkrachtig.

Een jaarcontract! 

Ja, je leest het goed. Als je bij ons na goed bevallen als operator aan de slag gaat, dan bieden wij je een jaarcontract aan. We vertrouwen erop dat jij je werk goed doet.

Aan de slag als bedrijfsverzorger

Kom bij ons werken als bedrijfsverzorger. Want jij hebt de kennis, ervaring en passie die wij zoeken. Daarom bieden we je naast goede voorwaarden ook een jaarcontract. Want wij vertrouwen erop dat jij je werk goed doet.

Bedrijfsverzorger Jan Eiko Wilts

Abiant Bedrijfsverzorging in beeld