Op zoek naar werk in Emmen?

Abiant Emmen is het uitzendbureau in Emmen en omgeving wanneer je op zoek bent naar een baan in de regio Emmen. Wij hebben onder andere vacatures in de productie, techniek en bouw. Staat jouw gewenste functie er niet tussen? Ook dan kun je contact met Abiant Emmen opnemen. Wij helpen je namelijk graag met het vinden van werk. 

Dringend personeel nodig? Neem vandaag nog contact op met Abiant Emmen. Onze medewerkers vertellen jou graag meer over de mogelijkheden die wij bieden. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur op het nummer 0591 70 11 01. Langskomen, Jacob le Mairestraat 2, of mailen naar infoemmen@abiant.nl mag uiteraard ook. 

Vacatures Abiant Emmen

Resultaten 21 - 26 van 26

In de regio Zuid-Oost Drenthe hebben wij veel leuke banen bij onze opdrachtgevers. Wil jij aan de slag in het groengrond- weg- en waterbouw, bouw, techniek, transport en logitstiek, productie en industrie of agrarisch

Wij kennen vele soorten dienstverbanden van flexibel tot vast. Zoek je baanzekerheid? Dan gaan wij iets passends zoeken voor de lange termijn en kun je gebruikmaken van onze scholingsmogelijkheden.