Ga jij hier straks stagelopen?

Abiant hoofdkantoor.jpg

Vind jij het leuk om afbeeldingen mooi op te maken in Photoshop of Indesign? En draai jij je hand niet om voor een leuke post op social media? Kom dan je stagelopen bij onze afdeling pr en communicatie.

Wat ga je doen?
Met jouw creatieve inbreng ga je het team van pr en communicatie ondersteunen in alle veelvoorkomende werkzaamheden. Van het opmaken van advertenties voor kranten, vakbladen en social media tot het maken van social media berichten in de Abiant-huisstijl. Tot het uitdenken van specifieke of doelgerichte campagnes.

Functie-eisen

  • je volgt op dit moment een hbo-opleiding richting communicatie of communication & multimedia design of vergelijkbaar
  • je hebt een dynamische en creatieve persoonlijkheid
  • je hebt affiniteit met social media
  • je hebt kennis van Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop
  • je bent communicatief sterk, zowel in woord als in geschrift
  • je bent klantgericht

Over Abiant Uitzendgroep
Onze afdeling pr & communicatie is werkzaam vanuit het hoofdkantoor van Abiant in Groningen en faciliteert en adviseert zowel interne collega’s als het managementteam in de volle breedte.

Abiant is een van de grootse uitzendorganisaties in het Noorden. Ruim 2.000 uitzendmedewerkers zijn dagelijks namens ons aan de slag via één van onze elf vestigingen. Onze organisatie kenmerkt zich door betrokken en daadkrachtige medewerkers.

Wanneer je bij Abiant Uitzendgroep stage gaat lopen krijg je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden we je een uitstekende stagevergoeding aan.