Floor over haar stage bij Abiant Bedum

Eind 2017 liep Floor Floor Mourits (19) stage bij de Abiant-vestiging in Bedum. Ze volgt de opleiding Accountmanager aan het Alfa College in Groningen. We vroegen Floor tijdens haar stage naar haar evaringen. 

Floor Mourits.png

“Aan het eind van deze stage ben ik erachter wat ik wel en niet wil.”

“Ik mag met iedereen meekijken en wordt heel erg betrokken bij het team. De stage is tot nu toe boven mijn verwachtingen. Ik mag ook van alles doen waardoor ik veel leer. Zaken die tijdens de studie wel worden aangestipt, maar in de praktijk soms net anders zijn. De uitzendbranche vind ik tot nu toe erg leuk. Vooral de combinatie tussen de diensten richting opdrachtgevers en kandidaten vind ik erg mooi. Ik voel me dan net een matchmaker.” 

“Elke dag is een verrassing. Zo mag ik onder andere helpen met het digitaliseren van documenten en om gegevens in HelloFlex – het online urenregistratie platform voor medewerkers, opdrachtgevers en Abiant -  te zetten."

"Het allerleukste vind ik het om contact te leggen met mensen. Ik word daar vrolijk van! Ik ga dan ook graag met Robert [accountmanager Abiant Bedum] en André [agrarisch accountmanager Abiant Bedum] op pad naar een (potentiële) klantrelaties. Aan het eind van deze stage ben ik erachter wat ik wel en niet wil.”