Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Vacatures verkoop

Werk jij het liefst voor een commerciële organisatie en vind jij het fantastisch om producten en/of diensten te verkopen? Dan is een commerciële baan jou op het lijf geschreven. Staat jouw gewenste functie er niet tussen? Meld je aan voor onze vacature-alert, schrijf je in of stap eens binnen bij een van onze uitzendbureaus.

vacatures verkoop

Verschillende verkoop vacatures

Binnen de commerciële sector is er een verscheidenheid aan vacatures. Of je nu net komt kijken op de arbeidsmarkt of al vele jaren ervaring hebt. De commerciële sector biedt voor vrijwel iedereen met interesse in sales vacatures met een passende uitdaging. Binnen de commerciële sector bieden wij onder andere de volgende soorten vacatures aan:

  • Vacatures verkoop binnendienst
  • Vacatures verkoopleider
  • Vacatures verkoopadviseur
  • Vacatures verkoop
  • Vacatures verkoopster/verkoper

Staat de perfecte vacatures er voor jou nog niet tussen meld je dan aan voor ons vacature-alert, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.

Verkoop vacatures in Noord-Nederland

Wij van Abiant zijn al sinds jaar en dag werkzaam binnen de drie noordelijke provincies van ons land, Groningen, Friesland & Drenthe. Binnen de drie Noordelijke provincies werken wij voor verschillende opdrachtgevers die mogelijkheden tot werken in de verkoop aanbieden. Binnen deze provincies bieden we o.a. functies voor medewerker verkoop binnendienst maar ook vacatures sales buitendienst aan of sales binnendienst vacatures.

Nog geen passende vacature gevonden binnen de verkoop vacatures?

Naast de vacatures binnen de commerciële sector bieden wij nog in meer sectoren vacatures aan waar misschien verrassende vacatures tussen zitten. Door hier te klikken kom je bij al onze vacatures terecht.

Wanneer je je aanmeldt voor onze vacature-alert ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures die wij bij Abiant aanbieden. Zo mis je niets mocht er dan een passende vacature tussen zitten kan je als een van de eerste solliciteren!

Voordelen van een vacature-alert

Voordelen van een vacature-alert
  • De nieuwste vacatures op basis van je voorkeuren
  • Je kan de vacature-alert elk moment stopzetten
  • Een stap naar nieuw werk