Vacature: senior accountmanager

Abiant Emmen open.jpg

Voor onze vestiging in Emmen zoeken wij per direct een senior accountmanager. Ben jij die veelzijdige en doortastende persoonlijkheid die wij zoeken? Dan ben jij iemand die in kansen denkt en graag op meerdere speelvelden tegelijk speelt. Dan kun jij op empathische en resultaatgerichte wijze ons kleurrijke opdrachtgeverspallet beheren en bedienen. Herken jij jezelf in deze eerste alinea? Dan ben je door naar de tweede.

Het betreft een stevige commerciële functie die jij op een zeer zelfstandige wijze invult. Een functie in een voor Abiant ‘nieuwe’ regio waar je dus door veel eigen initiatief en acquisitie een klantenkring opbouwt. Je voelt je aangetrokken tot wereld van het uitzenden en detacheren met name in de branches, groen, gww, productie en industrie.  Als jij jouw visie, werkwijze en ideeën over marktbenadering weet te vertalen naar een doordacht jaarplan met persoonlijk signatuur, dan is ook onze interesse gewekt en kun jij weer verder lezen. 

Want dat jij taalvaardig bent en een sterk cijfermatig inzicht hebt, dat jij contactueel onderscheidend bent, klantbehoeftes kunt bovenhalen en dat jij daar vervolgens geoliede maatwerkoffertes bij kunt schrijven….dat is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Schouder aan schouder
Als je gaat voor deze baan, dan betreed jij oprecht een onvervalst dynamische omgeving. Dan stap jij in de afwisselende uitzendbranche, maar ook in een energiek en zelfsturend team van nuchtere, probleemoplossende teamplayers. Een klein team van no-nonsense persoonlijkheden uit de regio ‘Zuidenveld’. Bert en Gea die schouder aan schouder staan; voor opdrachtgevers, uitzendmedewerkers, maar ook voor jou! Een team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en nieuwe ideeën, maar ook voor humor. Binnen dit hechte team is eerlijke en rechtstreekse communicatie een vereiste en de geroemde spirit, teamgeest en humor wordt op gezonde wijze bewaakt.

Waarom Abiant een van de grootste regionale uitzendorganisaties is?

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, met elf kantoren in Groningen, Friesland en Drenthe. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen, maar als collectief. Wij zijn er voor al onze uitzendmedewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze uitzendmedewerkers en gaan voor de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke en daadkrachtige en immer realistische werkwijze. Opdrachtgevers kunnen op ons bouwen en kiezen voor Abiant vanwege onze mensen en de geleverde kwaliteit, ons complete dienstenaanbod en onze uitstekende (24-uurs) bereikbaarheid. Onze ruim tweeduizend uitzendmedewerkers werken graag voor Abiant. Omdat wij goed werkgeverschap vertalen in eerlijke, correct en stipte beloning, maar vooral in oprechte aandacht en goed en persoonlijk contact.