Vacature: accountmanager bouw

Vestiging Abiant Uitzendgroep Groningen.JPG

Abiant Bouw, onderdeel van Abiant Uitzendgroep is actief in de drie noordelijke provincies op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie en opleiden van vakkrachten op verschillende niveaus. Abiant is dé specialist als personeelsvoorziener in de bouw. Voor ons ambitieuze team in Groningen zoeken wij een fulltime:

accountmanager bouw

Als accountmanager bouw richt je je op het vergroten van de omzet door het klanten- en medewerkersbestand van Abiant in de bouwsector uit te bouwen. Je wordt uitgedaagd om de bouwactiviteiten in het werkgebied van Abiant verder op de kaart te zetten. Je hebt een neus voor commerciële kansen en weet daarin toegevoegde waarde te creëren. Je gesprekspartners bevinden zich op diverse niveaus, van voorman tot en met directies van grote aannemers. Samen met je vestigingsleider bepaal je ambitieuze, maar haalbare doelstellingen.

Primair richt de accountmanager bouw zich zowel op nieuwe klanten en uitzendkrachten voor Abiant als op relatiebeheer waarbij we het belangrijk vinden dat jij namens Abiant een duurzame relatie opbouwt met deze opdrachtgevers en vakmensen. Daarom investeer je ook in het onderhouden en verdiepen van bestaande relaties en adviseer je onze opdrachtgevers en vakmensen bij uiteenlopende arbeid gerelateerde vraagstukken. Door jouw oprechte interesse in de (markt-)ontwikkelingen in de bouw ben je een serieuze gesprekspartner voor jouw opdrachtgevers.

Jouw werkzaamheden
Als accountmanager bouw bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit het:

 • aangaan en onderhouden van relaties met opdrachtgevers en verwerven van opdrachten binnen de bouwbranche
 • vertalen van marktsignalen naar kansen in het gebied
 • informeren van (potentiële) opdrachtgevers over het totale dienstenaanbod
 • uitzetten en opvolgen van marketingacties
 • presenteren van Abiant Uitzendgroep op beurzen, open dagen en netwerkbijeenkomsten

Wat breng je mee
Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet je de wens van de opdrachtgever te vertalen naar de personeelsplanner bouw en weten jullie samen de vraag van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de medewerker bij elkaar te brengen. Door jouw inlevingsvermogen schakel je gemakkelijk en weet je bij te dragen aan het succes van Abiant Bouw.

Verder beschik je over

 •  mbo+/hbo werk- en denkniveau
 • enkele jaren werkervaring in de bouw, bij voorkeur in de uitzendbranche
 • commerciële en dienstverlenende instelling
 • zeer goede organisatorische en communicatieve vaardigheden
 • eigenschappen als doorzettingsvermogen, creativiteit en innovatief
 • kennis van de bouwsector in de regio en ben je fulltime beschikbaar

Kortom; ben jij die fanatieke en ambitieuze accountmanager en kent de bouwbranche geen geheimen voor je? Beschik je daarnaast over eigen initiatief, ben je resultaatgericht en klaar voor een uitdagende functie in een snelgroeiende werkomgeving? Dan willen we graag kennis met je maken!