Kom jij ons team versterken?

"De vestiging in Joure ligt midden in het centrum, aan de Midstraat 26. Wij: Eddo (vestigingsleider), Grietje (commercieel medewerker binnendienst) en Karin (administratief medewerker) geven samen met onze stagiaire Caroline de vestiging vorm. Er hangt hier een vriendelijke, warme sfeer en wij vinden het zelf een fijne plek om te werken. Tijdens de lunch, die soms wel heel erg lekker is dankzij de supermarkt naast ons, zitten we gezamenlijk aan een mooie houten tafel en is er tijd voor een gezellig praatje. Met onze bevlogenheid en creativiteit maken we iedere werkdag weer tot een succes. We hebben echter nog één lege plek, de plek bij het raam met uitzicht op de winkelstraat. Het is een bijzonder plek, in een bijzonder pand met een geweldig team. Deze plek is voor onze nieuwe intercedent. Misschien wel voor jou!’’

Vanwege een interne verschuiving zoeken wij een enthousiaste en resultaatgerichte collega die wil meewerken aan meer dan tevreden uitzendmedewerkers en opdrachtgevers. 

Voel jij je thuis binnen een ambitieus team en bij een organisatie die staat voor ‘persoonlijk, betrokken en dichtbij’ en waar een eerlijke samenwerking hoog in het vaandel staat? Kom dan voor Abiant Joure werken als fulltime intercedent/personeelsplanner

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de planning, contacten met opdrachtgevers, werving & selectie en bijkomende administratie. In een hecht team van collega’s werk je aan de acquisitie, coördinatie en bemiddeling van opdrachtgevers en flexkrachten. Bij aanvragen voor personeel ben jij degene die op zoek gaat naar de juiste persoon op de juiste plaats. Je vervult daarbij een adviserende rol, bent een teamplayer en je beschikt uiteraard over de noodzakelijke dosis organisatie- en communicatietalent.

Jouw werkzaamheden

 • inplannen van uitzendmedewerkers
 • contacten onderhouden met opdrachtgevers en uitzendmedewerkers
 • werven en selecteren van nieuwe medewerkers
 • uitvoeren van werving-, acquisitie- en marketingactiviteiten
 • verwerken van de bijkomende administratie
 • adviseren van opdrachtgevers over relevante personeelsvraagstukken
 • meedraaien in het rooster van bereikbaarheidsdiensten

Wat breng je mee

Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de uitzendmedewerker bij elkaar te brengen. Door jouw inlevingsvermogen schakel je makkelijk tussen diverse niveaus en weet je, door jouw affiniteit met de sectoren waarin Abiant actief is, de juiste vragen te stellen om bij te dragen aan het succes van Abiant.

Verder beschik jij over

 • bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie
 • mbo+/hbo werk- en denkniveau
 • eigenschappen als humor, sociaal, enthousiast
 • bekendheid met de regio