Uitzendmedewerker Rients over zijn werk als voeger

Uitzendmedewerker Rients over zijn werk als voeger

Zijn hele leven is Rients van der Heide al aan het werk als voeger. Hij heeft voor vier bazen gewerkt en heeft het altijd naar zijn zin gehad. Momenteel werkt Rients via uitzendbureau Abiat als voeger. Rients: “Dit werk is wat ik kan en wat ik het liefste doe.”

Toen Rients  zonder werk kwam te zitten werd hem verteld dat hij zich het beste kon inschrijven bij Abiant Uitzendgroep, zo gezegd zo gedaan. “Een week later was ik alweer aan het werk.” 

Het werken bij NBK bevalt Rients goed. Hij heeft veel verschillende opdrachten waardoor het werk afwisselend blijft. Hij werkt daar met meerdere jongens die ook als uitzendkracht via Abiant bij NBK zijn begonnen. ”We werken al jaren samen, je weet wat je aan elkaar hebt.”

Rients vindt ook de sfeer binnen het bedrijf erg prettig. “Ik heb echt het gevoel dat ik er bij hoor. Het leukste van mijn werk hier? De vrijheid!”


 “Het leukste aan mijn werk hier? Vrijheid!”

Hoe hij het contact met Abiant vindt? “Goed! Ik heb een goede relatie met Abiant Surhuisterveen. Ik kom er niet heel vaak maar als ik in de buurt ben ga ik altijd even een bakkie doen.”