Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Verzorger bij zorgboerderij Fenna Heerd

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Noordbroek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103764

Over de functie

Jij mag graag zorgen voor anderen en vindt het heerlijk elke dag op de boerderij te zijn. Je wilt wat betekenen! Lees dan maar snel verder want dan zou deze baan als verzorger zomaar iets kunnen zijn voor jou.

Zorgboerderij Fenna Heerd is genoemd naar de dochter van boer en boerin Geuko en Aagtje Ten Have. Fenna is meervoudig gehandicapt waardoor zij veel zorg nodig heeft. In de afgelopen 10 jaar heeft de zorgboerderij zich ontwikkeld tot een kleine zorginstelling met zorg op hoog niveau. De zorgboerderij functioneert naast het akkerbouwbedrijf van de familie Ten Have. Het dagcentrum is gebouwd in stallen waar vroeger de koeien stonden.

Als verzorger bestaan je werkzaamheden uit de dagelijkse begeleiding van de cliënten bij het verzorgen van dieren en activiteiten zoals paardrijden en koken. Daarnaast dien je te helpen bij de toiletgang en het verschonen van de cliënten. Wij bieden je een baan van ongeveer 30 uur verdeeld over 4 dagen bij dit fijne familiebedrijf. Het betreft een functie tot het einde van het jaar en je hebt geen vakantieplannen.

Functie-eisen

Om deze functie te kunnen vervullen heb jij een MBO zorg opleiding afgerond. Daarnaast heb je enige affiniteit met dieren.

Ben jij die verzorger die zoeken? Solliciteer dan direct! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Scheemda op 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via