Vacature: Industrieel reiniger

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer 103774

Over de functie

‘’Niets is fijner dan werken in een schone omgeving’’. Is dit net een uitspraak voor jou? Lees dan snel verder.

Als industrieel reiniger kun je fysiek heel veel hebben en vindt je het niet erg om af en toe wat vies te worden. Je werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken met behulp van apparatuur zoals hoge druk reinigers, stofzuigers, veegmachines, boenmachines en andere apparaten. Je maakt gebouwen, machines en anders objecten schoon.

In de omgeving van Emmen zijn wij op zoek naar iemand die, als ploegleider, het overzicht houdt, kan aansturen, controles uitvoert en de urenregistratie bijhoudt. Het betreft een baan van 30 uur verdeeld over 5 dagen. Je werktijden zullen door de weeks van 15.00 uur tot 21.00 uur zijn (je gaat op deze dagen zelf reinigen) en die andere dag mag op vrijdagavond of op de zaterdag. Hierbij stuur je een groep van 6 tot 8 personen aan en zorg je dat het juiste materiaal klaar staat zodat zij direct aan de slag kunnen. Het betreft een functie waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Salariëring is volgens de schoonmaak-cao.

Functie-eisen

Voor de functie heb jij:
> ervaring is de schoonmaak
> leidinggevende capaciteiten
> VCA-certificaat (maar is niet verplicht)

Is dit net iets voor jou? Twijfel dan niet en reageer! Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via