Vacature: Werkvoorbereider

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leeuwarden
  • Vacaturenummer 103778

Over de functie

Ben jij in staat om werkzaamheden op een accurate wijze voor te bereiden? Kun je daarbij terugvallen op je technische kennis, administratieve vaardigheden en organisatietalent? Werk je hard en ben je stressbestendig? Dan is deze baan echt iets voor jou.

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider bij een machine, plaat- en constructiebedrijf in de omgeving Leeuwarden. Jij als werkvoorbereider zorgt voor een juiste planning van materialen t.b.v. de verkregen opdrachten en faciliteert de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken aanvang van het project te organiseren. Je verzorgt tevens de werkinstructies en de tekeningen met AutoCad.

Wij bieden je een fulltime baan waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Je komt te werken bij een klein, informeel bedrijf met volop ruimte voor groei. Salariëring is volgens de Metaal en Techniek-cao.

Functie-eisen

Voor deze veelzijdige functie beschik jij:
> over een rijbewijs B
> een mbo-opleiding richting Metaal
> aantoonbare werkervaring
> een VCA-certificaat

Ben jij de werkvoorbereider die we zoeken? Solliciteer dan gelijk.
Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Techniek op het telefoonnummer 050 206 02 00 of via techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via