Vacature: Installatiemonteur waterontharders

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Marum
  • Vacaturenummer 103770

Over de functie

Heb jij enige ervaring in de installatie? Ben je in staat zelfstandig te werken en ben je stressbestendig? Vind je het daarnaast geen probleem om af en toe een nacht van huis te zijn? Dan ben jij de installateur die wij zoeken.

Wij zijn op zoek naar een installateur bij Remon Waterbehandeling. Als installateur installeer je de waterontharders bij particulieren thuis. Dit kan bijvoorbeeld in de keukenkast, kruipruimte of meterkast zijn. Daarnaast verzorg je de onderhoudsbeurten van de waterontharders en houd je je bezig met het oplossen van storingen. De klant staat bij jou centraal. Je hebt een service-georiënteerde houding en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt zorgvuldig en bent gemotiveerd om eventueel aanvullende opleidingen te volgen.

Wij bieden je een fulltime baan in een team van enthousiaste collega’s. Je komt te werken bij Remon Waterbehandeling, een groot, professioneel bedrijf waarbinnen je de ruimte krijgt om je talenten optimaal te kunnen ontplooien. Salariëring is volgens de Metaal en Techniek-cao met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een vast contract behoort tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

> jij hebt een rijbewijs B
> jij hebt een mbo-opleiding richting elektrotechniek
> jij hebt aantoonbare werkervaring en een flexibele houding
> jij hebt een VCA-certificaat (of bent bereid deze te halen)
> jij hebt geen problemen met onregelmatige werktijden

Ben jij de installateur die we zoeken? Solliciteer dan gelijk.
Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via