Vacature: Grondzuigmachinist Van der Flier BV

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Winschoten
  • Vacaturenummer 103781

Over de functie

Van der FLIER zoekt dé grondzuig koning/koningin van Nederland! Iemand die het prachtig vindt om met z’n poten in de grond te staan, die hard werken geen probleem vindt en ook nog eens een grondzuigauto kan bedienen.

Van der FLIER is een specialist en pionier op het gebied van grondverzet. Daarnaast zijn ze te vinden op het water met maaiboten en langs de wegen met grondzuigauto's. Ook zijn ze de specialist in het koud doorhalen van leidingen met innovatieve zagen. Zij zijn er voor elke klus!

Wat ga je doen en wat zoekt Van der FLIER?
Jij gaat voor hen op pad op de grondzuigauto, soms zelfs door heel Nederland en vindt dit niet erg. De grondzuigauto is speciaal ontwikkeld om grond te zuigen en de risico’s van het graven te verminderen. Zij betalen natuurlijk je hotelovernachting, maar óók je Netflix abonnement. Je moet ’s avonds tenslotte toch iets te doen hebben, niet? Ze vinden het belangrijk dat jij je happy voelt. Andersom willen ze graag dat jij hun klanten blij maakt. Door afspraken na te komen, nauwkeurig en veilig te werken, een professionele werkhouding te hebben en je 200% in te zetten.

Je komt terecht in een super gemotiveerd team en hebben lol in hun werk. Ze zeggen waar het op staat en winden er geen doekjes om. Als het werk gedaan is, drinken ze aan het einde van de week een biertje. Ze staan voor elkaar klaar en dat verwachten ze ook van jou!

Functie-eisen

> bij voorkeur in bezit VCA certificaat. Anders de mogelijkheid deze via Abiant te halen
> in het bezit van rijbewijs C (en eigen vervoer)
> minimaal 2 jaar ervaring in de GWW

Zie jij het zitten om voor hen aan de slag te gaan? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Scheemda op 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via