Vacature: Schilder

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 103784

Over de functie

Je bent een allround schilder; vakbekwaam, collegiaal, en klantvriendelijk. Werk je graag zelfstandig? Dan ben jij de juiste persoon voor deze functie.

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Groningen zijn wij op zoek naar een schilder. De werkzaamheden van een schilder zijn uiteenlopend, maar over het algemeen is een schilder te omschrijven als iemand die houtwerk, kunststof, beton en vele andere materialen van verf voorziet. Verder is niet alleen schilderen een van de werkzaamheden, maar behoren ook onderhoud, renovatie en reparatie tot de werkzaamheden van een schilder. Jij gaat je hoofdzakelijk bezig houden met het onderhoudswerk, het schuren en het aflakken. Jij beschikt over de finishing touch.

Wij bieden je een fulltime baan waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Je komt te werken bij een groot, professioneel bedrijf met volop ruimte voor groei. Salariëring is volgens de Schilders-cao.

Functie-eisen

> over een rijbewijs B
> aantoonbare werkervaring (of je wilt het vak graag leren)
> een VCA-certificaat

Heb jij die finishing touch? Solliciteer dan gelijk.
Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Bouw op het telefoonnummer 050 20 60 209 of via bouw@abiant.nl.

Deel deze pagina via