Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Procesoperator

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103562

Over de functie

Ben jij goed in analyseren en zet jij problemen om naar concrete oplossingen? Ben jij daarnaast positief en heb jij een samenwerkingsgerichte houding? Word procesoperator bij Waterschap Noorderzijlvest!

Je bent in staat zelfstandig te werken en je hebt een flexibele houding. Je voelt je verantwoordelijk voor de optimale werking van je zuiveringen, maar je weet ook heel goed wanneer je ondersteuning moet inroepen.

Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor een aantal zuiveringen. De zuiveringen verwerken het afvalwater van huishoudingen en bedrijven. Je zorgt voor een procesvoering van de zuiveringen, waarbij deze voldoen aan de Waterwet en aan de Omgevingsvergunning. Je neemt monsters en daarop pas je procesinstellingen aan. Je treedt op procesverstoringen en lost deze zoveel mogelijk op. Daarnaast zorg je voor uitvoering van 1e lijns onderhoud. Samen met de technoloog bepaal je de optimale werking. Het administratief vastleggen van gegevens en procesinformatie is een belangrijk onderdeel van je werk. Ook het rapporteren over de resultaten valt in jouw takenpakket. Je zorgt voor veiligheid, orde en netheid op de zuiveringen. Je geeft werkvergunningen af en handelt conform de procedures en veiligheidsvoorschriften.

Zeg je Waterschap Noorderzijlvest dan zeg je veilig, voldoende en schoon water voor iedereen in de regio. Zij creëren hiermee een basis voor een gezonde, toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving in een groot deel van Groningen en Noord-Drenthe. Het Waterschap Noorderzijlvest is transparant, resultaatgericht en kostenefficiënt op een innovatieve, maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze, in samenwerking met onze partners. Zij willen zichtbaar zijn voor onze omgeving. Dit vraagt om gedreven professionals die uitblinken in hun vakgebied.

Functie-eisen

> afgeronde MBO+ opleiding (Procestechniek, Werktuigbouw etc.)
> in het bezit van diploma UTAZ of bereid deze te halen
> in het bezit van het certificaat N&P verwijdering of de bereidheid deze te halen
> kennis van en ervaring met zuiveringstechnieken.
> in het bezit van rijbewijs B (E) en VCA
> beschikbaar voor storingswachtdienst

Het gaat om 2 functies van 36 uur per week. Je gaat werken vanuit het proces Afvalwaterketen. Je wordt ingezet in het hele beheersgebied van het waterschap voor werkzaamheden m.b.t. rioolwaterzuivering.

Enthousiast of heb je nog vragen? Neem vandaag nog contact op met de Abiant Bedum op 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via