Vacature: Chauffeur Sennema Tuintotaal

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Winsum
  • Vacaturenummer 103791

Over de functie

Ben je graag op pad met diverse transporten? Ben je gemotiveerd en kun je goed met klanten omgaan? Dan is deze baan echt iets echt voor jou.

Voor Sennema Tuintotaal zijn wij op zoek naar een chauffeur. Sennema Tuintotaal houdt zich bezig met de levering van al uw sierbestrating en tuinhout. Tevens beschikken zij over een grote showtuin, ruim assortiment, snelle levering en een goede service. Sennema Tuintotaal is gespecialiseerd in diverse bestratings- en tuinmaterialen voor al uw bestratingen, tuinen en opritten.

Als chauffeur zorg je in de ochtend dat alle bouwmaterialen worden bezorgd met een vrachtwagen met kraan. Het bezorgen van stenen en bigbags (met grind, zand en hout) wordt bezorgd met een kleinere wagen. In de middag zorg je ervoor dat de kleinere bouwmaterialen worden bezorgd met de bestelwagen bij de particulier en bedrijven. Daarnaast kan het voorkomen dat je de wagen gaat laden en lossen en dat je de klanten te woord gaat staan.

Wij bieden een fulltime baan voor langere periode bij Sennema Tuintotaal. Je werkt voor 3 vestigingen in Winsum, Uithuizen en Kollum. Het bedrijf telt ongeveer 30 werknemers en hanteert de Detailhandel-cao.

Functie-eisen

Voor deze afwisselende functie heb jij:
> een C-rijbewijs
> ervaring op een vrachtwagen met kraan
> een klantvriendelijke houding

Ben jij die chauffeur die wij zoeken? Solliciteer direct! Voor vragen kan je contact opnemen met Abiant Bedum op 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via