Vacature: Groenvoorziener

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Vacaturenummer 103795

Over de functie

Jij hebt groene vingers en bent het liefste de hele dag buiten! Ben je daarnaast zo snel mogelijk beschikbaar? Dan ben jij de groenvoorziener die we zoeken!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Surhuisterveen zijn we op zoek naar een ervaren groenvoorziener. Je komt te werken bij een bedrijf wat het ecologisch beheer van natuurgebieden, bermen, oevers etc. volledig verzorgt. Hieronder valt het maaien, snoeien, rasteren en alles wat nodig is om een omgeving te sturen richting de gewenste soorten en diversiteit. Jij gaat voornamelijk helpen bij het botanische maaiwerk (het maaien en ruimen van gras in de natuurgebieden).

Wij bieden je een fulltime baan voor langere periode. Je werktijden zijn overdag en je kunt zo snel mogelijk starten. Het maaien kan tot eind september maar er zijn dan andere werkzaamheden beschikbaar zoals het boomrooien. De salariëring is volgens de Hoveniers-cao.

Functie-eisen

> je hebt bij voorkeur een mbo-opleiding richting groen
> je hebt een rijbewijs B
> je hebt enige aantoonbare ervaring

Ben jij die groenvoorziener die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Surhuisterveen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via