Vacature: Schilder Hoogeland Schilders BV

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Uithuizen
  • Vacaturenummer 103796

Over de functie

Heb je een scherp oog, een vaste hand en ervaring in de schildersbranche? Werk je graag zelfstandig? Ben je bovendien collegiaal en kun je goed met klanten omgaan? Dan ben jij de juiste persoon voor deze functie bij Hoogeland Schilders BV.

Hoogeland Schilders is een in 2014 opgerichte onderneming die haar werkzaamheden voornamelijk uitoefent in de regio “het Hoogeland”. Met gedreven en goed opgeleid personeel zijn wij uw partner voor alle werkzaamheden die tot het schildersvak behoren. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid is voor ons een vanzelfsprekendheid. Als schilder houdt jij je bezig met het schuren, voorgronden, schilderen en afplakken. Je bent veel werkzaam in de omgeving Groningen en Haren.

Wij bieden een fulltime baan voor het gehele seizoen. Het bedrijf telt 5 gedreven werknemers en het salaris is volgens de Schilders-afwerkings- en glaszetbedrijf-cao.

De werving & selectieprocedure verloopt via Abiant Uitzendgroep. Sollicitaties die rechtstreeks naar Hoogeland Schilders worden gestuurd zullen niet opgepakt worden.

Functie-eisen

Voor deze veelzijdige functie beschik jij over enige ervaring en ben je klantvriendelijk. Daarnaast ben je pietje precies en wil je goed werk leveren.

Ben jij die schilder die wij zoeken? Solliciteer direct! Voor vragen kun je contact opnemen met Abiant Bedum op 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via