Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Voorman beheer en onderhoud

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Scheemda
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103797

Over de functie

Ervaring als voorman en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een vereniging in de omgeving van Scheemda zijn wij op zoek naar een voorman beheer en onderhoud.

Als voorman beheer en onderhoud ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden binnen het team. Het team bestaat uit ongeveer 15 mensen. Het werkgebied voor jou is Midden-Groningen (Hoogezand-Slochteren). Met jouw communicatieve vaardigheden ben jij uitstekend in staat te overleggen met de burgers en de wijk-, en buurtverenigingen. Je bent in staat zelfstandig te werken. Het aansturen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt is geen enkel probleem voor je. Naast alle hectiek van de dag ben je ook in staat de meldingen aan te nemen van de burgers en de bedrijven en deze te behandelen. Als voorman werk je veel samen met de andere voormannen beheer en onderhoud openbare ruimte. Onder begeleiding van een teamleider word je ingewerkt en wegwijs gemaakt in deze uitdagende en veelzijdige functie.

Het betreft een tijdelijke fulltime functie. De startdatum is zo spoedig mogelijk, het liefst per augustus.

Functie-eisen

> je hebt een proactieve instelling
> je hebt vak- en wetstechnisch inzicht (o.a. Wet natuurbescherming)
> je bent in het bezit bent van het rijbewijs B(E)

Het gaat om een tijdelijke functie voor circa zes maanden, wie weet is er na die tijd nog voldoende werk voor je! Interesse? Stuur dan je cv met motivatiebrief vóór 19 juli 2018 naar vacature@abiant.nl. De gesprekken vinden plaats op maandag 23 juli 2018.

Deel deze pagina via