Vacature: Productie laborant

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 103663

Over de functie

Ben jij een ster in het plannen en organiseren? Heb je daarnaast een nauwkeurige en efficiënte werkwijze en heb je iets met een laboratorium? Dan ben jij de productie laborant die we zoeken!

Voor een opdrachtgever in de omgeving Groningen zijn wij op zoek naar een productie laborant. Als productie laborant bestaan je werkzaamheden uit het maken van reagentia en microplaat producten en stel je hier hoge eisen aan. Je hebt een groot gevoel voor kwaliteit en veiligheid.

De verantwoordelijkheden van de functie kun je aan :
> het verrichten van administratieve en logistieke werkzaamheden
> het zorgen voor de schriftelijke rapportages
> het zorgen dat de output voldoet aan de werkorder
> aan de hand van werkorders flessen afvullen en eindverpakkingen assembleren
> het produceren van microplaat producten aan de hand van een werkorder

Naast het feit dat je zorgt dat je product van hoge kwaliteit is, draag je ook zorg voor de efficiëntie en effectiviteit van je apparatuur. Dit betekent dat je met kleine storingen overweg kan, je onderhoud verricht en zorgt dat alles schoon blijft. Je bent een kei in het zelfstandig werken maar je denkt ook om de veiligheid van je afdeling. Daarnaast neem je actief deel aan afdelings- en andere group meetings.

Wij bieden je een fulltime functie bij een klein en hecht bedrijf in de omgeving Groningen. In verband met toenemende drukte zal de functie voor langere periode zijn.

Functie-eisen

Uiteraard ben je razend enthousiast! Om producten van hoge kwaliteit af te leveren beschik je over een afgeronde mbo opleiding. Je bent in het bezit van een heftruck-, air-freight security en ECDL-certificaat. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Ben jij die productietopper die wij zoeken? Solliciteer dan direct via vacature@abiant.nl. Of neem voor meer vragen contact op met Abiant Groningen, telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via