Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Werktuigbouwkundige Waterschap Noorderzijlvest

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Garmerwolde
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103812

Over de functie

Heb jij een mbo-4 diploma richting werktuigbouwkunde afgerond? Ben jij oplossingsgericht en een harde werker? Word werktuigbouwkundige bij Waterschap Noorderzijlvest!

Als werktuigbouwkundige hou je je bezig met constructie- en sleutelwerkzaamheden m.b.t. installaties die het rioolwater zuiveren. Verder houd je je o.a. bezig met het reviseren van (water)pompen en overige onderhoudswerkzaamheden.

Zeg je Waterschap Noorderzijlvest dan zeg je veilig, voldoende en schoon water voor iedereen in de regio. Zij creëren hiermee een basis voor een gezonde, toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving in een groot deel van Groningen en Noord-Drenthe. Het Waterschap Noorderzijlvest is transparant, resultaatgericht en kostenefficiënt op een innovatieve, maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze, in samenwerking met onze partners. Zij willen zichtbaar zijn voor onze omgeving. Dit vraagt om gedreven professionals die uitblinken in hun vakgebied.

Functie-eisen

> afgeronde mbo opleiding niveau 4 richting werktuigbouw
> je bent in het bezit van een rijbewijs b
> je bent proactief en hebt technisch inzicht

Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd.

Is dit jouw droombaan? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met de Abiant Bedum op 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via