Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Chauffeur/industrieel reiniger Reym BV

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Akkrum
  • Rijbewijs C
  • Vacaturenummer 103819

Over de functie

Ben jij chauffeur en wil je daarbij ook werkzaamheden als industrieel reiniger oppakken? Ga aan de slag bij Reym in Akkrum!

Wat ga je doen?
Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het transport van materieel (voornamelijk vrachtauto's) naar diverse locaties en werk je mee in reinigingswerkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan uit het onder hoge druk reinigen van diverse installaties op verschillende locaties.

Waar ga je werken?
Het bedrijf waar je gaat werken is Reym, een grote en vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Ook hebben zij een ruime ervaring in veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. Samen met gespecialiseerde zusterbedrijven, nemen zij voor steeds meer organisaties zelfs de totale milieudienstverlening uit handen.

Voordat je aan de slag kunt, word je medisch gekeurd. De uitkomst van deze keuring bepaalt of je kan starten met het opleidingstraject. De opleidingen en/of certificaten die voor deze baan nodig hebt zijn: VCA-certificaat, H2S, flensmonteur, adembescherming B en hogedruk reiniger. Heb jij nog niet alle verplichte opleidingen? Geen probleem, je krijgt deze dan van Reym en Abiant vóór aanvang van de werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden:
Wij willen ons erg graag voor langere tijd aan jou binden; denk dus in jaren en niet in maanden. Dit is voor zowel Abiant als Reym erg belangrijk! Je wordt ingedeeld in de CAO beroepsgoederenvervoer. Tot de standplaats heb je recht op kilometervergoeding en vanaf de standplaats krijg je de reisuren betaald.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat
> het hebben van een rijbewijs b, c en eigen vervoer is een must
> enige ervaring is een pre, bijvoorbeeld binnen de industriële reiniging en/of een technische omgeving
> je bent flexibel inzetbaar en bereid om over ver te gaan
> je bent in staat om fysiek werk te verrichten

Heb je geen rijbewijs c, maar wil je wel aan de slag als industrieel reiniger? Ook dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Wil jij aan de slag als chauffeur/industrieel reiniger? Neem dan gerust contact op met Abiant via vacature@abiant.nl of bel naar 050 206 00 92.

Deel deze pagina via