Vacature: Parttime berger/chauffeur Dallinga BV

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Delfzijl
  • Vacaturenummer 103822

Over de functie

Heb jij affiniteit met transport en (auto)techniek en heb je een gevoel voor service? Ben je daarnaast woonachtig in de omgeving Delfzijl? Lees snel verder!

Autobedrijf Dallinga Delfzijl is op zoek naar een parttime berger/chauffeur. Je werkzaamheden bestaan uit het bergen en transporteren van voertuigen na een ongeval of stranding en het verlenen van pechhulp. Ze zijn op zoek naar een berger/chauffeur die een avond per week en een weekend per 4 weken aan de slag wil.

Autobedrijf Dallinga is een universeel dealerbedrijf. Thuis in alle merken, dus onafhankelijk; of het nu gaat om reparatie, onderhoud of aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Daarnaast kunt u bij Dallinga terecht voor pechhulp, autoberging, autotransport etc.

Dallinga biedt een zeer uitdagende, variërende functie in een klein en enthousiast team. Zij bieden je een mogelijkheid om de opleiding tot autohulpverlener te volgen en om je berger diploma te behalen!

Functie-eisen

Als berger/chauffeur:
> heb je relevante kennis door opleiding en/of ervaring
> kun je zelfstandig werken en heb je een CE rijbewijs
> je bent in het bezit van Code 95
> ben je stressbestendig
> heb je geen 9-tot-5 mentaliteit

Geïnteresseerd? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via