Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: (aankomend) assistent accountant

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 101276

Over de functie

Voor een regionaal accountantskantoor in de stad Groningen zijn wij op zoek naar een (aankomend) assistent accountant. Ben je ambitieus en sta jij aan het begin van een boeiende carriere in de accountancy? Dan komen wij graag in contact met jou! Je krijgt volop kans om jezelf in een team van ervaren collega's verder te ontwikkelen.

Je werkzaamheden zullen met name bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen en het doen van aangiftes voor OB, IB en VpB. Daarnaast signaleer je knelpunten en adviseer je op deskundige wijze je clienten.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een uitdagende functie in een professioneel team met een prettige werksfeer. Daarnaast is er uitzicht op een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een afgeronde opleiding HBO Accountancy, bij voorkeur aangevuld met 1 tot 3 jaar werkervaring. Ben je pas afgestudeerd? Ook dan ben je welkom.

Je bent analytisch ingesteld en gaat voor service en kwaliteit. Je hebt een proactieve, professionele en positieve instelling en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent leergierig en gemotiveerd om carriere te maken in de accountancy. Verder ben je woonachtig in of in de directe omgeving van de stad Groningen.

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan meteen! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact op met Annet Fruitema van Abiant Werving en Selectie via wervingenselectie@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze pagina via