Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Spuiter Duroflame B.V.

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103818

Over de functie

Ben jij ervaren als spuiter of wil je het vak graag leren? Duroflame B.V. zet een nieuwe spuitafdeling op en daarom zoeken wij een enthousiaste spuiter!

Wat zijn je werkzaamheden?
Je bent onderdeel van het opzetten van een nieuwe spuitafdeling. Meedenken wordt gewaardeerd. Je voornaamste taken zijn het schoonmaken/ontvetten, passiveren en uiteindelijk spuiten van de halffabricaten. Daarnaast verzorg je alle bijkomende werkzaamheden van de spuitafdeling.


Spuiter Duroflame
Duroflame B.V. is een jong bedrijf, dat gevestigd is in Bedum. Ze zijn 5 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen en produceren van pelletkachels in Nederland. Ze hebben zich, in hun professionele fabriek, de afgelopen jaren doorontwikkeld tot een hoogstaand bedrijf. Duroflame B.V. houdt de productie zo veel mogelijk binnen huis, zodat ze kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens houden ze op die manier de lijnen kort tussen de fabriek en de eindgebruiker. Duroflame B.V. staat garant voor eerlijke en duurzame producten.

Als spuiter kun je 32 of 40 uur per week aan de slag. Het salaris is conform cao klein metaal en is afhankelijk van je werkervaring en opleidingsachtergrond. Je komt te werken in een jong en dynamisch team. Bij wederzijds goed bevallen krijg je uiteindelijk een vast contract.

Functie-eisen

> je bent gedreven, leergierig en werkt nauwkeurig

Heb je geen ervaring, maar wel passie voor het vak? Affiniteit met de werkzaamheden is het allerbelangrijkste. Verder zou het mooi zijn dat je een beroepsgerichte opleiding hebt afgerond, maar dit is niet noodzakelijk. Bij Duroflame B.V. leren ze jou alle kneepjes van het vak en leiden ze je intern op. Verder is het belangrijk dat je kan meebewegen met de ontwikkelingen van het bedrijf.

Abiant verzorgt voor Duroflame B.V. de werving- en selectieprocedure en de salarisadministratie. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie gelijk naar ons toe! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze pagina via