Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Inbedrijfsteller beveiligingstechniek bij Meba Beveiligingen BV.

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102782

Over de functie

Heb jij affiniteit met elektrotechniek en kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan is de functie inbedrijfsteller misschien wel iets voor jou!

In de functie van inbedrijfsteller beveiligingstechniek bij Meba Beveiligingen BV, gevestigd in Leek, draag je zorg voor finale afronding van de programmering van een beveiligingssysteem.
Je bent enerzijds verantwoordelijk voor een goede programmering en anderzijds voor een goede oplevering conform de geldende normen en voorschriften. Tijdens de uitvoering ben je in staat een uitvoerend team te begeleiden en voor de knelpunten een toegestane oplossing te bieden. Na afronding geef je de gebruiker een uitleg van het betreffende systeem.

Daarnaast verricht je onderhouds- en servicewerkzaamheden aan gecertificeerde beveiligingsinstallaties. Je draait eens per 8 weken storingsdienst.

Wanneer je bij Meba Beveiligingen BV aan het werk kunt als inbedrijfsteller beveiligingstechniek word je omringd door ambitieuze collega's die als een hecht team samenwerken. Het betreft een fulltime functie met toekomstperspectief. Overname door hen behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Servicemonteur Meba

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo opleiding in de richting van elektrotechniek / elektronica
> je beschikt over communicatieve vaardigheden, kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en neemt daarbij de nodige verantwoordelijkheden op je
> je bent flexibel inzetbaar en bereid mee te draaien in de storingsdienst

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek door te bellen naar: 050 206 00 92 of een mail te sturen naar: vacature@abiant.nl. Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan het gestelde profiel? Reageer dan snel!

Deel deze pagina via