Vacature: Kraanmachinist

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Vacaturenummer 101672

Over de functie

Beschik jij over goed ruimtelijk inzicht? Kun je daarnaast samenwerken en heb je ervaring als kraanmachinist? Lees dan snel verder.

Kraanmachinist is een veelzijdig beroep. Kraanmachines zijn vandaag de dag geavanceerde machines die vele taken mogelijk maken. Zo worden kranen ingezet door het Waterschap voor het maaien van sloten en het uitlijnen van taluds. Bij de bouw en wegenbouw is de kraan ook onontbeerlijk. Kranen worden ingezet bij alle soorten graafwerk, sloopwerkzaamheden, maaien, rooien van bomen en profileren van terreinen voor verdere afwerking.

Voor diverse opdrachtgevers zijn we doorlopend op zoek naar ervaren kraanmachinisten. Als machinist heb je een variërende en uitdagende baan, waarbij je ingezet kan worden op meerdere type kranen (grote rups-, mini-, midi-, en mobiele kranen). De werkzaamheden bestaan uit uiteenlopende opdrachten op verschillende locaties.

Wij bieden je een fulltime baan voor langere periode. Salariëring zal volgens Leo-cao zijn.

Functie-eisen

> je hebt ervaring als kraanmachinist
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
> je bent bij voorkeur in het bezit van VIAG-VOP (pre)
> je bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur BE

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jouw in contact. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Stadskanaal op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via