Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Standbouwer / timmerman

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Veenwouden
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103496

Over de functie

Ben jij creatief, handig en doelgericht? Vind jij het verder leuk om een prachtig eindresultaat te zien met tevreden klanten? Dan is de functie standbouwer misschien wel iets voor jou!

Voor een fullservice standbouwbedrijf, gevestigd in Friesland, zijn wij op zoek naar iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging. Als standbouwer / timmerman zorg je er voor dat stand van verschillende bedrijven in elkaar worden gezet. Hierbij denk je aan de kleinste details. De locatie is iedere keer ergens anders en kan zowel nationaal als internationaal zijn.

Je komt te werken in een prettige sfeer waar de lijnen kort zijn. Het bedrijf is toonaangevend wanneer het gaat om de stand die te vinden zijn bij beurzen en evenementen wereldwijd. Ze verzorgen werkelijk alles; van design tot de bouw en inrichting.

In de werkplaats worden al wat voorbereidende timmerwerkzaamheden uitgevoerd, waarvoor jij medeverantwoordelijk gaat zijn. Je werkt fulltime en indien het van beide kanten goed bevalt is het werk voor langere tijd.

Functie-eisen

> je bent bereid om in zowel binnen- als buitenland te werken
> je bent in het bezit van rijbewijs B

Verder is het belangrijk dat je creatief bent, flexibel ingesteld en dat je graag doelgericht te werk gaat.

Ben jij de standbouwer die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via