Vacature: Elektromonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Vacaturenummer 102886

Over de functie

Ben jij gemotiveerd om aan het werk te gaan in de bronbemaling als elektromonteur en zijn de kreten zelfstandig, kostenbewust, initiatiefrijk, klantgericht en integer op jou van toepassing? Dan ben jij wellicht dé kandidaat voor deze functie!

Wat ga je doen?
Je verricht alle elektrotechnische werkzaamheden handmatige en/of gemechaniseerd binnen het werkgebied van de afdeling bronbemaling. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en voortgang van het eigen werk, op basis van de gemaakte afspraken met de uitvoerder en/of de voorman en de vastgestelde procedures. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het in stand houden van een veilige werkomgeving, conform de geldende voorschriften. Waarbij je tevens milieubewust en efficiënt met materialen omgaat. Wanneer je ervaring hebt met NEN3140 en NEN1010 alsmede in de bronbemaling is dat een pre, maar geen vereiste.

Wij bieden een fulltime baan voor langere periode. Salariëring is volgens Bouwnijverheid-cao.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een mbo-diploma, bij voorkeur elektrotechniek
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
> je bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur BE
> je vind het geen probleem om in de kost te gaan

Enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan online. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Stadskanaal via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via