Vacature: Vrachtwagenchauffeur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs CE
  • Vacaturenummer 103855

Over de functie

Ben je graag op pad met diverse transporten? Beschik je over een geldige chauffeurspas en de nodige ervaring? Is het werken op flexibele tijden voor jou geen belemmering? Dan spreekt deze vacature je vast aan.

Voor een opdrachtgever in de omgeving Groningen zijn we opzoek naar een fulltime vrachtwagenchauffeur. Je gaat pendelen tussen een depot in het noorden en een vestiging verderop in het land. Je gaat ervoor zorgen dat bestellingen bij ieder depot op de juiste wijze en op de afgesproken tijd geleverd worden. Daarnaast neem je de lege kratten, rolcontainers en pallets bij de klanten mee terug en los je de trailer bij terugkomst op depot. Uiteraard zorg je dat je collega de volgende dienst met een schone auto kan beginnen.

Wij bieden je een fulltime baan met veel vrijheid. Het betreft een contract voor bepaalde tijd met uiteraard de optie tot verlenging als je je werk goed doet. Salariëring is volgens cao groothandel in groente en fruit.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van je rijbewijs CE + code 95
> je bent flexibel inzetbaar. Weekenden en nachtdiensten vind je geen probleem
> je bent klantvriendelijk en een teamplayer
> je hebt de nodige ervaring
> je bent een aanpakker

Heb jij het in je om als vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Voor vragen kun je contact opnemen op met Abiant Groningen, telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via