Vacature: Machinaal houtbewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Veenwouden
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103852

Over de functie

Vuren, Grenen of Douglas: voor deze functie moet je letterlijk uit het juiste hout gesneden zijn. Het is namelijk belangrijk dat je ervaring hebt als machinaal houtbewerker. Heb jij ervaring met dit vak en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Je gaat werken bij een houthandel waar al vele jaren hout en plaatmaterialen uit alle delen van de wereld verwerkt worden. Het bedrijf heeft meer dan 30 verschillende houtsoorten op voorraad en kan worden bewerkt voor de aannemer, een klusbedrijf of voor particulieren.

Als machinaal houtbewerker is het belangrijk dat je zelf een 4-zijdige, 7-assen houtbewerkingsmachine kan instellen en bedienen.

Je gaat fulltime aan het werk en je werkt overdag van circa 7.30 uur tot 17.30 uur. Het werk is indien het van beide kanten goed bevalt, voor langere tijd.

Functie-eisen

> je hebt ervaring als machinaal houtbewerker
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat (of bent bereid deze te behalen)

Verder is het ook belangrijk dat je zowel zelfstandig als in een team kan werken. Ook heb je technisch inzicht met oog voor detail en werk je nauwkeurig.

Ben jij de machinaal houtbewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via