Vacature: Service support engineer AP Solar

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Hoogezand
  • Vacaturenummer 103823

Over de functie

Zet jij de klant op 1 en ga je daarbij altijd voor het allerbeste resultaat? Heb jij een sterk gevoel voor service en kwaliteit en ben je daarnaast geïnteresseerd in duurzaamheid en zonne-energie? Dan komen wij graag met jou in contact.

Voor onze opdrachtgever AP Solar in Hoogezand zoeken wij een gedreven service support engineer. AP Solar is dé specialist op gebied van zonnestroomsystemen. Door deze systemen toegankelijk te maken voor iedereen besparen de klanten van AP Solar flink op hun energiekosten en wordt er samen met de klant gewerkt aan een duurzame toekomst. AP Solar heeft vestigingen in Hoogezand en Hoogeveen.

Als service support engineer mag je rekenen op een veelzijdige functie in een hecht en gedreven team van 16 personen. Jij bent hét aanspreekpunt voor je collega’s en opdrachtgevers in zowel de zakelijke als in de particuliere sector. Je neemt daarbij op professionele wijze servicevraagstukken in behandeling en lost storingen op. Dit doe je met name telefonisch maar soms is het efficiënter om de klant op locatie van dienst te zijn.

Wat zijn jouw taken?
> eerste contactpersoon bij storingen en servicevraagstukken
> verwerken van email support
> inplannen en coördineren van serviceopdrachten
> aanleveren van technische tekeningen
> opstellen probleemanalyses bij storingen in zonnestroomsystemen
> correcte afhandeling van administratieve procedures

Functie-eisen

> je beschikt over een afgeronde opleiding op mbo4/hbo niveau richting elektrotechniek, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar
> je hebt stage- en/of werkervaring in een soortgelijke functie
> je bent communicatief sterk en beschikt over goede sociale vaardigheden
> je werkt zelfstandig maar bent gedreven om als team de beste service te leveren
> je weet ook op hectische momenten overzicht en structuur te behouden
> je kunt snel en efficiënt schakelen tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden
> je werkt uiterst nauwkeurig en zorgvuldig en hebt oog voor details

AP Solar biedt je een werkplek in een snel groeiende en dynamische organisatie met een informele werksfeer en een platte organisatiestructuur. Je zult direct in dienst treden bij AP Solar en de aanstelling is in eerste instantie voor één jaar. Bij gebleken geschiktheid zal het dienstverband verlengd worden. Er zal een bij jouw kennis en ervaring behorend salaris worden vastgesteld.

Is deze vacature perfect voor jou? Solliciteer dan direct. Abiant Werving en selectie verzorgt voor AP de selectieprocedure. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Annet Fruitema op het telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze pagina via