Vacature: 1e autotechnicus Dallinga BV

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Farmsum
  • Vacaturenummer 103235

Over de functie

Heb jij ervaring als technicus van een autobedrijf en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Dallinga zijn wij op zoek naar een 1e autotechnicus!

Wat ga je doen?
Als 1e autotechnicus is jouw hoofdtaak het aansturen en ondersteunen van de automonteurs. Je werkt mee in de dagelijkse gang van zaken, je signaleert problemen en weet ze op te lossen. Klanten kunnen bij jou terecht voor zowel reparaties als onderhoud, APK keuringen en advies. Daarnaast ben jij de schakel tussen klant en monteur die ervoor zorgt dat klanten tevreden de deur uit gaan. Door heldere communicatie en een goede samenwerking zorg je voor een prettige sfeer binnen het team.

Waar ga je werken?
Autobedrijf Dallinga is een universeel dealerbedrijf. Thuis in alle merken, dus onafhankelijk; of het nu gaat om reparatie, onderhoud of aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Daarnaast kunt u bij Dallinga terecht voor pechhulp, autoberging en autotransport.

Dallinga biedt een zeer uitdagende, variërende functie in een klein en enthousiast team met informele sfeer en korte lijntjes. Het gaat om een fulltime functie voor de langere tijd, waarbij een contract bij de opdrachtgever (op termijn) tot een van de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo-opleiding richting bijvoorbeeld 1e autotechnicus, aangevuld met specifieke en vereiste cursussen zoals APK-leermeester
> je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
> je bent een teamspeler en communicatief sterk

Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan direct online! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Spijk via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via