Vacature: Personeelsplanner Abiant Groningen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 103864

Over de functie

Ben jij commercieel, daadkrachtig en zit het plannen en organiseren in jouw bloed? Voel jij je aangetrokken tot de afwisselende wereld van het uitzenden en detacheren in de branches groen, gww, productie en industrie? Dan ben jij de juiste kandidaat voor de functie van personeelsplanner op onze vestiging in Groningen.

Kom jij ons team versterken? Dan stap je in een hecht en bevlogen team dat staat voor ‘persoonlijk, betrokken en dichtbij’ . Een team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en nieuwe ideeën, maar ook voor humor. Binnen dit hechte team zet je samen de schouders eronder om onze opdrachtgevers uit de stad Groningen en omgeving én onze zeer gewaardeerde uitzendmedewerkers (Abianters) steeds weer optimaal van dienst te zijn. Eerlijke en rechtstreekse communicatie is een vereiste en de geroemde spirit, teamgeest en humor wordt op gezonde wijze bewaakt.

personeelsplanner (100%)
In deze veelzijdige functie ben je dagelijks verantwoordelijk voor het inplannen van onze uitzendmedewerkers bij verschillende opdrachtgevers. Samen met je collega’s werk je aan de acquisitie, coördinatie en bemiddeling van onze opdrachtgevers en werknemers. Je vervult daarbij een adviserende rol, bent een teamplayer en je beschikt uiteraard over de noodzakelijke dosis organisatie- en communicatietalent.

Deze functie is zeer dynamisch en uitdagend door het intensieve en veelvuldige contact met opdracht-gevers, uitzendmedewerkers en collega’s. Bij de hoge mate van eigen verantwoordelijkheid past alleen een sterke persoonlijkheid! Herken jij jezelf in onze wensen? Dan willen wij graag met jou kennismaken.

Wat ga je doen?
Je gaat op zoek naar de best passende medewerker voor onze opdrachtgevers en
> maakt hierbij gebruik van social media, diverse marketingactiviteiten en andere wervingskanalen
> voert intakegesprekken met potentiële medewerkers en biedt ze vervolgens aan bij prospects en opdrachtgevers om te komen tot een succesvolle match
> zorgt ervoor dat zowel klanten als kandidaten tevreden zijn over de dienstverlening en streeft naar sterke klantrelaties
> draagt zorg voor een juiste administratieve afwikkeling
> adviseert opdrachtgevers over relevante personeelsvraagstukken en biedt passende oplossingen
> draait mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten.

Functie-eisen

> een mbo+/hbo werk- en denkniveau
> ervaring in een soortgelijke commerciële functie bij voorkeur in de uitzendbranche
> kennis van en affiniteit met de uitzendbranche en de sectoren waarin Abiant actief is
> woorden als commercieel, communicatief sterk, resultaatgericht en stressbestendig passen bij jou
> social media en MS Office kennen geen geheimen voor jou

Wat breng je mee
Met jouw oplossingsgerichte, proactieve en benaderbare houding weet je de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de medewerker bij elkaar te brengen. Werken in een hectische omgeving is voor jou geen enkel probleem. Sterker nog, jij weet de rust te bewaren, komt afspraken na en draagt oplossingen aan. Verder weet je door jouw kennis van de commercie in de stad en regio Groningen, bij te dragen aan het succes van Abiant.

Wat wij bieden:
> een nieuwe uitdaging in een energiek team
> een groeiende, dynamische en regionaal betrokken organisatie met een coöperatieve basis
> een prima salaris (min €2766,- tot max €3650,- bruto bij een fulltime dienstverband)
> 8,25% vakantiegeld
> 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
> bij een fulltime dienstverband bouw je 13 atv-dagen op (tijd-voor-tijd)
> winstuitkering
> leaseauto
> prima pensioenvoorzieningen
> opleidingen en trainingen via onze Abiant Academie

Enthousiast
Wil jij aan de slag als personeelsplanner? Dan ontvangen wij graag je cv met motivatie. Hierin zien wij graag terug waarom jij geschikt denkt te zijn voor deze functie en waarom Abiant je aanspreekt als jouw nieuwe werkgever.

Mail je motivatie met cv, o.v.v. vacaturenummer 18/23, vóór 7 september 2018 naar, sollicitatie@abiant.nl, t.a.v. Arjen Meems. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 13 september.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken t (050) 206 00 90.