Vacature: Leerling monteur landbouwvoertuigen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Veenwouden
  • Vacaturenummer 103241

Over de functie

Ben jij goed met je handen en is sleutelen helemaal jouw ding? Ben jij gek op landbouwvoertuigen en zorg je er graag voor dat deze zo goed mogelijk werken? Dan is de functie leerling monteur landbouwvoertuigen echt iets voor jou!

Als monteur landbouwmachines werk je aan diverse landbouwvoertuigen en zorg je dat deze in goede staat van onderhoud verkeren. Je voert onderhouds-, (eenvoudige) reparatie- en herstelwerkzaamheden uit bij landbouwvoertuigen, maar denk ook aan:
> het doorsmeren van landbouwvoertuigen
> bijverven en schoonmaken
Verder spring je bij om overige (technische) werkzaamheden te verrichten op de locatie.

Je gaat aan het werk voor een bedrijf, in het Noorden van Friesland, dat nieuwe en gebruikte landbouwmachines levert. Ook verkopen ze onderdelen en repareren ze de machines.

Je kan fulltime en voor langere tijd aan het werk. Je werk van 07.30 – 16.00 uur op de doordeweekse dagen.

Functie-eisen

> je hebt een technische mbo-opleiding gedaan
> je hebt gevoel voor techniek en je bent handig

Verder zou het mooi zijn dat je al enige ervaring hebt, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Het belangrijkste is dat je goed met je handen bent en technisch inzicht hebt.

Ben jij de leerling monteur landbouwvoertuigen die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via