Vacature: Monteur zonnepanelen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Veenwouden
  • Vacaturenummer 103817

Over de functie

Ben je handig en heb je technisch inzicht? Vind je het leuk of niet erg om ook in de kost te gaan? Dan is deze functie als monteur zonnepanelen misschien wel iets voor jou!

Je gaat aan het werk voor een bedrijf, in het Noorden van Friesland, dat nieuwe en gebruikte landbouwmachines levert. Ook verkopen ze onderdelen en repareren ze de machines. Omdat ze meerdere projecten aannemen en een écht multifunctioneel bedrijf zijn, houden ze zich ook bezig met andere werkzaamheden, waaronder het aanleggen van zonneparken.

Je helpt met het aanleggen van deze zonneparken en je zorgt ervoor dat de frames en de panelen gemonteerd worden. De aansluiting hoef je niet te doen, dit wordt uitgevoerd door andere vakmensen.

Je werkt op meerdere locaties en je moet bereid zijn om soms in de kost te gaan. Uiteraard wordt het hotel, eten en drinken vergoed door de opdrachtgever.

Functie-eisen

> je hebt een technische mbo-opleiding afgerond
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat of je bent bereid deze te halen
> je bent handig en je hebt technisch inzicht

Ben jij de monteur zonnepanelen die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via