Vacature: Vakkrachten gww Mulder Loonbedrijf

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103549

Over de functie

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Mulder Loonbedrijf zoekt machinisten op diverse kranen! Ook als trekkerchauffeur ben je meer dan welkom bij dit mooie bedrijf. Het bedrijf is veelal actief in de gww sector, groenvoorziening en infra.

Mulder Loonbedrijf is een familiebedrijf aan huis, zij staan bekend om de gezellige informele sfeer, waar met elkaar hard gewerkt wordt. Samenwerking met collega’s en opdrachtgevers vormt de basis. Aan het begin van je werkdag start je samen met je collega’s op het kantoor, hier wordt de taakverdeling en planning voor de dag besproken.

Je kan aan de slag als (mobiele) kraanmachinist, minikraanmachinist of trekkerchauffeur.
Als kraanmachinist, zit je op de mobiele kraan of minkraan. Je houdt je bezig met het graven van diverse sleuven voor de afwatering van leidingen.
Als trekkerchauffeur ondersteun je bij het af- en aanvoeren van grond. Ook kun je worden ingezet voor het aanleggen van watertanks of ijsbanen.

Het gaat om fulltime functies, waarbij de mogelijkheid tot een vaste aanstelling op termijn aanwezig is.

Functie-eisen

> je hebt een technische opleiding afgerond en weet deze kennis toe te passen in het werk
> je bent in het bezit van een rijbewijs B
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid om deze te halen

Reageren?
Kan jij niet wachten om te starten als vakkracht in de gww? Solliciteer dan gelijk! Abiant Bedum verzorgt de werving en selectie voor deze vacature. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact op met Abiant Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl. Op http://www.mulderloonbedrijf.nl/ vind je meer informatie over het bedrijf.

Deel deze pagina via